Weigela ‘Wings of Fire’ (rózsaszín virágú rózsalonc) 2 L-es

4.700 Ft

Weigela ‘Wings of Fire’ (rózsaszín virágú rózsalonc)

A Weigela ‘Wings of Fire’ egy kivételes rózsalonc fajta, amelyet gyakran választanak a kertészeti tervezők és kertészek a kertek élénk színének köszönhetően.

Méret: 30-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Weigela ‘Wings of Fire’ (rózsaszín virágú rózsalonc)

A Weigela ‘Wings of Fire’ egy kivételes rózsalonc fajta, amelyet gyakran választanak a kertészeti tervezők és kertészek a kertek élénk színének és gazdag virágzatának köszönhetően. Ez a fajta a Weigela, vagy más néven rózsalonc, családjának egyik kiemelkedő képviselője.

A ‘Wings of Fire’ szemet gyönyörködtetővé teszi a kertet tavasszal és nyáron, amikor a hajtásokon dús rózsaszín virágok nyílnak. A virágok trombita alakúak és nagy csoportokban helyezkednek el a cserje lombozatán. Ez a fajta virágzásával színpompát és életteli atmoszférát kölcsönöz a kertnek.

A növény levelei elliptikusak és élénkzöldek, ami tovább emeli a cserje dekoratív értékét. A ‘Wings of Fire‘ az év során változatos lombozatot kínál, ami egy másik vonzó jellemzője ennek a rózsaloncnak.

Ezen kívül a ‘Wings of Fire‘ közepesen nagyra nő és kerekded formájú, tehát alkalmas lehet szoliter növényként, csoportos ültetésként vagy akár sövényként is a kert különböző részein.

Gondozása viszonylag egyszerű, és a Weigela általában jól alkalmazkodik a különböző talaj- és fényviszonyokhoz. Fontos biztosítani számára a megfelelő vízelvezetést és rendszeres metszést a formájának és egészségének fenntartása érdekében.

A Weigela ‘Wings of Fire’ egy igazán különleges választás lehet, ha a kertedet egy feltűnő és virágzó növénnyel szeretnéd feldobni.

Kifejlett magassága 1,5-2 méter.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 30-40 cm