Weigela ‘Eva Rathke’ (piros virágú rózsalonc) 2L-es

2.500 Ft

Weigela ‘Eva Rathke’ (piros virágú rózsalonc)

Weigela ‘Eva Rathke’ (piros virágú rózsalonc) Tavasszal virágzó, közepes termetű díszcserje, kis virágú, virága nagyon szép, intenzív kárminpiros.

Méret: 30-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Weigela ‘Eva Rathke’ (piros virágú rózsalonc)

A Weigela ‘Eva Rathke’ egy lenyűgöző tavasszal virágzó díszcserje, mely közepes termetű és rendkívül vonzó kármazsinpiros virágokkal rendelkezik. Az intenzív kárminpiros virágok, melyek kis méretűek és sűrű fürtökben helyezkednek el, a kert egyik látványos dísznövényévé teszik ezt a rózsalonc fajtát.

Tavasszal a bokor szinte magától értetődően robban ki piros virágokba, ezzel gyönyörű színeket és vibráló energiát hozva a kertbe. A virágok sokféle kerti kompozícióban jól mutatnak, legyen szó szoliterként ültetett növényről vagy éppen virágzó sövénysorról.

A ‘Eva Rathke’ nem csak a tavaszi hónapokban nyújt élményt, hanem másodvirágzása során, kora ősszel ismét virágot hoz, ezzel meghosszabbítva a kerti virágzási időszakot. Ez a másodvirágzás különösen értékes, mivel a kert ebben az időszakban gyakran már kevésbé virágzik, és így a ‘Eva Rathke‘ még inkább kiemelkedik.

A ‘Eva Rathke’ emellett tökéletes választás lehet virágzó sövény telepítéséhez, ahol nemcsak szép, de funkcionális is, hiszen hatékonyan elválaszthatja a kert területeit, és egyben élénk színeivel gazdagítja azt.

Összességében a Weigela ‘Eva Rathke’ egy rendkívül szép és változatos évszakokban díszítő rózsalonc, amely egyedi színével és virágzási idejével varázsolja el a kertészeket és a kertlátogatókat egyar

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 30-40 cm