Vinca minor ‘Gertrude Jekyll ( Fehér virágú kis meténg ) 1,5 L-es

2.300 Ft

Vinca minor ‘Gertrude Jekyll ( Fehér virágú kis meténg )

A Vinca minor ‘Gertrude Jekyll’, vagy fehér virágú kis meténg, egy gyönyörű és könnyen gondozható talajtakaró növény, melyet gyakran használnak díszítő célokra kertekben és parkokban.

Mérete:10-20 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Vinca minor ‘Gertrude Jekyll ( Fehér virágú kis meténg )

A Vinca minor ‘Gertrude Jekyll’, vagy fehér virágú kis meténg, egy gyönyörű és könnyen gondozható talajtakaró növény, melyet gyakran használnak díszítő célokra kertekben és parkokban. Íme egy részletesebb leírás erre a növényre:

A Vinca minor ‘Gertrude Jekyll’ egy alacsony termetű, terjedő lombhullató talajtakaró növény, amely gyakran használatos kertekben és tájképekben. A ‘Gertrude Jekyll’ fajta jellegzetes fehér virágokat hoz, melyek általában tavasszal és nyáron virágoznak, és egy vonzó látványt nyújtanak a sötétzöld levelekkel szemben.

Ez a fajta általában jól tűri a különböző talaj- és fényviszonyokat, és jól prosperál részleges árnyékban vagy árnyékban, valamint naposabb helyeken is. A Vinca minor ‘Gertrude Jekyll’ igényli a jó vízelvezetésű, laza talajt, de viszonylag tűrőképes és alkalmazkodó képessége miatt sokféle környezetben képes jól növekedni.

Gondozása rendkívül egyszerű, és ritkán igényel komoly metszést vagy más speciális gondozást. Azonban időnkénti tápanyagkiegészítés vagy a túlzott terjedés elleni intézkedések meghozatala segíthet abban, hogy a növény egészséges és szép maradjon.

Összességében a Vinca minor ‘Gertrude Jekyll’ egy bámulatosan szép és könnyen gondozható talajtakaró növény, amely gyönyörű fehér virágaival és zöld leveleivel díszítő értéket adhat a kertnek vagy tájképnek. Legyen az árnyékos vagy napos terület, ez a növény hozzájárulhat a kert szépségéhez és megjelenéséhez.

 

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 10-20 cm