Viburnum rhytidophylloides ’Willowwood’ (örökzöld bangita) 3L-es

4.700 Ft

Viburnum rhytidophylloides ’Willowwood’ (örökzöld bangita)

Viburnum rhytidophylloides ’Willowwood’ (örökzöld bangita) egy stílusos és tartós megjelenésű cserje, amelyet kiválóan választhatsz kertedbe.

Méret: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Viburnum rhytidophylloides ’Willowwood’ (örökzöld bangita)

Viburnum rhytidophylloides ’Willowwood’ (örökzöld bangita) egy stílusos és tartós megjelenésű cserje, amelyet kiválóan választhatsz kertedbe. A ‘Willowwood’ fajtajelzésű változat a következő jellegzetességekkel rendelkezik:

A cserje általában 2-3 méter magasra nő, és örökzöld lombozata egész évben szép zöld színben pompázik. A levelek oválisak és sötétzöldek, szépen rajzoltak, hozzájárulva a cserje elegáns megjelenéséhez.

A tavasz végén kezdi el bontakoztatni fehér virágait, amelyek szépen díszítik a cserje lombozatát. A virágok illatosak és kompakt fürtökben helyezkednek el, elősegítve a kert látványos tavaszi virágzatát.

Az őszi hónapokban a ‘Willowwood’ termései érnek meg, kezdetben piros színűek, majd ahogy érik, feketévé válnak. Ez a színátmenet további érdekességet ad a cserje külsejéhez és hozzájárul a kert őszi színpompájához.

Ez a fajta napos vagy félárnyékos helyet kedvel, így választhatunk számára egy naposabb kertterületet vagy egy helyet, ahol a félárnyék árnyékot biztosít. A jó vízáteresztő képességű talajokban fejlődik a legjobban, és ezenkívül tűr az enyhébb szárazsági viszonyokat is.

A Viburnum rhytidophylloides ‘Willowwood‘ a kertészeti tervezők és kerttulajdonosok körében is népszerű választás, mivel egyaránt vonzza a tavaszi virágok és az őszi terméseinek szépsége. Ez a cserje örökzöld jellege miatt egész évben nyújt vizuális élményt.

 

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 40-60 cm