Viburnum plicatum ‘Wantanabe’ (redős levelű bangita) 2L-es

2.600 Ft

Viburnum plicatum ‘Wantanabe’ (redős levelű bangita)

Lombhullató fajta, mely emeletes ágrendszerű, kb. 1 méter magasra növő törpecserje.

Illatos, fehér virágait egész nyáron át hozza.

Mérete: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Viburnum plicatum ‘Wantanabe’ (redős levelű bangita)

A Viburnum plicatum ‘Watanabe’ egy különleges lombhullató törpecserje, mely emeletes ágrendszerével és gyönyörű virágzatával egyaránt lenyűgöző látványt nyújt a kertben. Íme egy részletes leírás a növényről:

Ez a törpe bangita egy emeletes ágrendszerrel rendelkező, körülbelül 1 méter magasra növő lombhullató cserje. Az emeletes növekedési forma és a redős levelek elegáns és dekoratív atmoszférát kölcsönöznek a kertnek.

A Viburnum plicatum ‘Watanabe‘ nyár elején kezdi el virágzását, és illatos, fehér virágokkal borítja be magát. A virágok rendkívül dekoratívak és frissek, emelve a kert látványát egész nyáron át. A virágok kifejlődése után szeptembertől gyönyörű fekete bogyók jelennek meg, amelyek tovább fokozzák a cserje látványát, és hosszan tartó díszítő elemmé válnak.

Ez a bangita napos vagy félárnyékos helyet kedvel, így könnyedén illeszkedik a kert számos területére. A humuszban gazdag talajokat kedveli, így a megfelelő talajminőség hozzájárul a növény egészséges fejlődéséhez és gazdag virágzáshoz.

A Viburnum plicatum ‘Watanabe’ egy igazi szemet gyönyörködtető kertészeti kincs, amely nem csupán a virágok szezonjában, hanem a bogyókkal díszített őszi hónapokban is varázslatos látványt nyújt. Az illatos virágok és a bogyók kétéves kerti előadást biztosítanak, és bármilyen kertbarát számára értékes választás lehet.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm