Tilia cordata (kislevelű hársfa) 3 l-es

3.500 Ft

Tilia cordata (kislevelű hársfa)

A Tilia cordata, vagy kislevelű hársfa, egy gyönyörű, közepes méretű lombhullató fa, amely gyakran megtalálható parkokban, utcákon és kertekben.

Mérete:  60-80 cm.

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Tilia cordata (kislevelű hársfa)

A Tilia cordata, vagy kislevelű hársfa, egy gyönyörű, közepes méretű lombhullató fa, amely gyakran megtalálható parkokban, utcákon és kertekben. Íme egy részletesebb leírás erre a növényre:

A kislevelű hársfa levelei aprók és szív alakúak, hegyes csúcsúak és finoman fűrészes szélűek. Ezek a levelek általában friss zöld színűek, és sűrűn borítják a fa ágait és ágrendszerét.

A virágok a kislevelű hársfán sárgás-fehérek, és kellemes illatúak. A virágok öttagúak, öt-öt csészével és sziromlevéllel, ami lenyűgöző látványt nyújt a virágzás idején. A bibének is ötágú szerkezete van, ami tovább növeli a virágok dekoratív vonzerejét.

A kislevelű hársfa általában kedveli a napos vagy félárnyékos helyeket, és jól prosperál mérsékelt nedvességű, jó vízelvezetésű talajokon. Ez a fa általában jól alkalmazkodik a városi környezethez és az egészséges levegőjű környékekhez.

A kislevelű hársfa általában könnyen karbantartható fa, ritkán igényel komoly metszést vagy más speciális gondozást. Azonban időnkénti ápolás és a környező terület tisztántartása segíthet megőrizni a fa egészségét és szépségét.

Összességében a Tilia cordata, vagy kislevelű hársfa, egy csodálatos és hasznos fa, amely szépségével és virágzásával gyönyörködteti a kertekben és parkokban sétálókat. A kellemes illatú virágai és a szép levelei miatt egyaránt kedvelt választás lehet a kertészek és tájtervezők számára.

Mérete:  3l-es konténer,

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 60-80 cm