Thuja Plicata Atrovirens (óriás tuja) 3L-es

4.000 Ft

Thuja Plicata Atrovirens (óriás tuja)

A Thuja plicata ‘Atrovirens’, közismert nevén az óriás tuja, egy lenyűgöző és impozáns örökzöld ciprusfajta, amely gyakran megtalálható kertekben, parkokban és díszített terekben világszerte.

Méret: 20-25 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Thuja Plicata Atrovirens (óriás tuja)

A Thuja plicata ‘Atrovirens’, közismert nevén az óriás tuja, egy lenyűgöző és impozáns örökzöld ciprusfajta, amely gyakran megtalálható kertekben, parkokban és díszített terekben világszerte. Ez a fajta az északnyugati partok erdeiben őshonos, de szépsége és tartóssága miatt népszerűvé vált a kertészkedők és tájépítészek körében.

Az óriás tuja nagy méretű, piramis alakú fa, amely gyorsan növekszik és nagy magasságot érhet el. Erős, karcsú ágai sűrűn borítják a fát, ami vastag, puha tűlevelekkel rendelkezik. Ezek a tűlevelek a sötétzöld színükkel egész évben frissek és vonzók maradnak, így az óriás tuja télen-nyáron kiváló dísznövény.

Az óriás tuja ellenálló és könnyen karbantartható fa, amely jól tűri a változó környezeti feltételeket és a szennyeződést is. Ezáltal ideális választás lehet kertekbe és parkokba, ahol hosszú távú és látványos zöldfedettséget keresnek.

Egy jól ápolt környezetben az óriás tuja nemcsak dísznövényként funkcionál, hanem élő kerítésként vagy szélvédőként is szolgálhat. Emellett a sűrű lombozata kiváló menedéket nyújt sok madárfaj számára, így ökológiai szempontból is értékes növény.

Az óriás tuja megjelenése és tartóssága miatt sokszínű és megbízható választás a kertészetben és tájépítészetben. Általánosságban elmondható, hogy ez a fajta egy igazi szépség és érték azon kertekben és terekben, ahol megjelenése és funkcionalitása keresett és értékelendő.

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 80-100 cm