Thuja Occidentalis Tiny Tim (törpe gömbtuja) 2L-es

3.600 Ft

Thuja Occidentalis Tiny Tim (törpe gömbtuja)

A Thuja occidentalis ‘Tiny Tim’, közismert nevén a törpe gömbtuja, egy kis termetű, lassan növő ciprusfajta, amelyet gyakran választanak kerti konténerekbe, kisebb kertekbe vagy sziklakertekbe.

Méret: 25-30 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Thuja Occidentalis Tiny Tim (törpe gömbtuja)

A Thuja occidentalis ‘Tiny Tim’, közismert nevén a törpe gömbtuja, egy kis termetű, lassan növő ciprusfajta, amelyet gyakran választanak kerti konténerekbe, kisebb kertekbe vagy sziklakertekbe. Ez a fajta az észak-amerikai erdőkben őshonos, és a kertészkedők körében kedvelt választás a kompakt méretének, díszes formájának és könnyen karbantartható jellegének köszönhetően.

A törpe gömbtuja apró, gömb alakú lombkoronával rendelkezik, amely lassú növekedést mutat. A sűrűn álló, puha tűlevelek zöld színben pompáznak, és egész évben frissek és vonzók maradnak, így állandó zöld színt és textúrát biztosítanak a kertben.

Ez a fajta rendkívül jól alkalmazkodik a különböző környezeti feltételekhez és könnyen kezelhető. Az alacsony növekedési ütem miatt ideális választás lehet olyan helyekre, ahol korlátozott a hely, vagy ahol egy kis méretű, ám látványos növényre van szükség.

A törpe gömbtuja gyakran használják szoliter növényként kisebb kertekben vagy kerti konténerekben, de csoportosan ültetve is lenyűgöző látványt nyújthat. Emellett alkalmas lehet alacsony sövények kialakítására vagy kerti határok meghatározására is.

Összességében a Thuja occidentalis ‘Tiny Tim’ egy kiváló választás lehet azok számára, akik egy kompakt méretű, ám vonzó és könnyen kezelhető ciprusfajtát keresnek a kertjükbe. A törpe gömbtuja egy szép és praktikus lehetőség, amely színt és textúrát hozhat bármely kertbe vagy tájba.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-25 cm