Syringa vulgaris (orgona) 2L-es

2.300 Ft

Syringa vulgaris (orgona)

Az orgona (Syringa vulgaris) a kertek egyik klasszikus szépsége, mely a tavaszi hónapokban pompázik gyönyörű és illatos virágaival.

Méret: 30-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Syringa vulgaris (orgona)

Az orgona (Syringa vulgaris) a kertek egyik klasszikus szépsége, mely a tavaszi hónapokban pompázik gyönyörű és illatos virágaival. Ez a bokros cserje egyaránt szépíti meg a kisebb kerteket és nagyobb kerteket is.

Az orgona virágai jellegzetes formájúak, fürtökben csoportosulnak, és különféle színekben tündöklő szirmaik kápráztatják el a nézőt. Leggyakoribb színárnyalatai közé tartozik a lila, a fehér, a rózsaszín és az ibolyakék, mindegyikük csodálatos látványt nyújtva a környezetének.

Egy másik kivételes tulajdonsága az orgonának az elképesztő illata. A virágok kellemesen édes és intenzív illatot árasztanak, melyek az egész kertet beburkolják, és romantikus, tavaszi hangulatot kölcsönöznek a környezetnek.

Az orgona rendkívül könnyen gondozható, és számos kertészeti stílushoz illeszthető. A tél vége felé, amikor a kertek még aluszékonyak, az orgona előrevetíti a tavasz közeledtét, és hozzájárul a kertek megújulásához és élénkítéséhez.

Az orgona éveken át örömöt szerez a kerttulajdonosoknak, és egy időtlen szépségű növény, amely a kertekben hagyományosan megtalálható. Legyen az egyedülálló dísznövény, vagy csoportosan ültetve, az orgona mindig remek választás, hogy üdvözölje a tavaszt és gyönyörűséget vigyen a kertekbe.

3-4 méter magasra és 2-3 méter szélesre növő bokor, melynek illatos, virágfürtjei szinte egész májusban folyamatosan nyílnak! Különlegesen szép virágszíne miatt az egyik legkeresettebb orgona!

 

Méret: 30-40 cm

További információk

Tömeg 2 kg