Spiraea nipponica Halward s Silver (ezüst nipponi gyöngyvessző) 2L-es

2.300 Ft

Spiraea nipponica Halward s Silver (ezüst nipponi gyöngyvessző)

A Spiraea nipponica Halward s Silver (ezüst nipponi gyöngyvessző) egy kiváló dísznövény, amelyet gyakran használnak kertekben és parkokban.

Mérete: 30-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Spiraea nipponica Halward s Silver (ezüst nipponi gyöngyvessző)

A Spiraea nipponica Halward s Silver (ezüst nipponi gyöngyvessző) egy kiváló dísznövény, amelyet gyakran használnak kertekben és parkokban. Ez a lombhullató cserje eredetileg Japánból származik, és azért népszerű, mert gyönyörű, ezüstös-szürke levelei és mutatós virágai miatt.

A ‘Halward’s Silver’ fajta különleges azáltal, hogy levelei ezüstös-fehér színűek, amelyek árnyékot adnak a kertnek még a virágzás után is. Virágai apró fehér vagy halvány rózsaszín virágzatokban jelennek meg, amelyek szépségüket tovább növelik. Virágai nyár elején nyílnak, és hosszú ideig tartanak, így hosszú ideig élvezhetők a látványos virágzás.

Ez a cserje általában jól alkalmazkodik a különböző talaj- és éghajlati viszonyokhoz, és viszonylag könnyen gondozható. Általában jól fejlődik részleges napsütéses vagy árnyékos helyeken, és tűri a kisebb szárazságot is, bár kedveli a nedvesebb talajt. Rendszeres metszéssel formálható és megfelelő méretben tartható.

Összességében az Ezüst Nipponi Gyöngyvessző (Spiraea nipponica ‘Halward’s Silver’) ideális választás lehet a kertekbe, ahol egy könnyen kezelhető, mutatós cserjét keresnek, amely szép lombozattal és látványos virágzással rendelkezik.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg