Sarcococca confusa (Bogyóspuszpáng)2L-es

3.000 Ft

Sarcococca confusa (Bogyóspuszpáng)

A Sarcococca confusa rendszerint alacsony termetű, általában 60-120 cm magasra nő, de bizonyos körülmények között akár 150 cm-t is elérhet.

Méret: 30-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Sarcococca confusa (Bogyóspuszpáng)

A Sarcococca confusa rendszerint alacsony termetű, általában 60-120 cm magasra nő, de bizonyos körülmények között akár 150 cm-t is elérhet. Széles terjedése van, kompakt és sűrű növényzetet hoz létre. Levelei sötétzöldek és bőrszerűek, ovális vagy lándzsás alakúak.

A Kínai édesköményfa virágai apróak és jellegtelenek, ám nagyon illatosak. A virágok jellemzően télen és tavasszal nyílnak, és finom, édes illatot árasztanak, ami különlegessé teszi a növényt.

Ez a cserje általában jól tűri a városi környezetet és az árnyékos helyeket is, így ideális választás lehet árnyékos kertekbe vagy alacsonyabb fényviszonyokkal rendelkező területekre. Jól alkalmazkodik a talaj típusához és nedvességtartalmához, de általában jól prosperál tápanyagban gazdag, jó vízelvezetésű talajban.

Gondozása rendkívül egyszerű, és általában nem igényel sok figyelmet. Azonban időnkénti metszés segíthet abban, hogy megtartsa alakját és elkerülje a túlzott terjedést.

Összességében a Sarcococca confusa egy gyönyörű és illatos cserje, melynek örökzöld lombozata és illatos virágai érdekes és színes megjelenést kölcsönöznek a kertnek, különösen télen és korán tavasszal. Könnyű gondozása és ellenálló képessége miatt kedvelt választás lehet a kertészek és kerttulajdonosok számára.

Mérete:30-40 cm

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 30-40 cm