Salix integra Hakuro Nishiki ( japán fűz) 2L-es

2.900 Ft

Salix integra Hakuro Nishiki ( japán fűz)

A ‘Hakuro Nishiki’ cserje egy rendkívül népszerű és díszes fűzfajta, mely széles körben alkalmazzák a kertekben és parkokban.

Mérete: 20-30cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

 

Leírás

Salix integra Hakuro Nishiki ( japán fűz)

A ‘Hakuro Nishiki’ cserje egy rendkívül népszerű és díszes fűzfajta, mely széles körben alkalmazzák a kertekben és parkokban. A cserje változata általában bokros növekedést mutat, körülbelül 1,5-2 méteres magasságúra nő, és széles terjedelmű, laza formát ölt.

A cserje különlegessége a lombozatában rejlik. A tavasz kezdetén előbújó levelek rózsaszínűek, majd az idő múlásával a színük átalakul krémszínűvé és végül zöldre vált. Ez a színes levélzet egész szezonban változatos látványt nyújt, és a kert számára vonzóvá teszi.

Az ‘Hakuro Nishiki’ tavasszal apró virágokkal virágzik, de a virágok inkább szükségesek a lombozat megjelenéséhez. A növény őszi hónapokban is vonzó marad, amikor a levelek szépen sárgára színeződnek.

Ez a fűzcserje könnyen gondozható és gyorsan növekszik. Jól alkalmazkodik a különböző talajtípusokhoz és napfényes körülményekhez. Az ‘Hakuro Nishiki’ alkalmazható önálló növényként, csoportosítva vagy akár sövényként is.

A Salix integra ‘Hakuro Nishiki‘ cserje változata egy igazi kerti ékesség, amely színes és vonzó megjelenésével hozzájárul a kert élményéhez.

A japán fűz ültetése során fontos tudni, hogy a meleget és a sok fényt szereti.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 30-40 cm