Rosa miniature ‘White’ (fehér talajtakaró rózsa) 2L-es

2.800 Ft

Rosa miniature ‘White’

A Rosa miniature ‘White’, vagy fehér talajtakaró rózsa, egy bájos és törpe növésű növény, amely dúsan virágzik, hozva magával a romantika és a báj csodáját.

Méret: 20-30 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Rosa miniature ‘White’ (fehér talajtakaró rózsa)

A Rosa miniature ‘White’, vagy fehér talajtakaró rózsa, egy bájos és törpe növésű növény, amely dúsan virágzik, hozva magával a romantika és a báj csodáját a kertbe. Íme egy részletes leírás a rózsáról:

Ez a kis termetű rózsa egy igazi gyöngyszem a kertben, törpe növésű jellegével kiválóan alkalmazkodik a talajtakaró célokhoz. Kifejlett magassága mindössze 30-40 cm, tehát kiválóan alkalmas a kert kisebb területeire vagy éppen az előkertekbe, ahol a talajszőnyeg hatását keresjük.

A levelek élénkzöld színűek, hátteret adva a fehér virágoknak, és a növény egész évben felfrissíti a környezetet. A törpe növekedése révén a fehér talajtakaró rózsa ideális választás lehet szegélyek kialakításához vagy más növények közötti tér kitöltéséhez.

Az igazi báj azonban a virágokban rejlik. A fehér virágok a 6-8. hónapban nyílnak, hozva magukkal a tavaszi és nyári hónapok frissességét és szépségét. A dús virágzásnak köszönhetően a rózsa egyfajta virágzó takaróvá válik, amely a kert bármely szegletében kiváló díszítő elemmé válhat.

A Rosa miniature ‘White’ a napos helyeket kedveli, tehát optimális eredményeket érhetünk el, ha olyan területre ültetjük, ahol elegendő napfény éri. Az ilyen környezetben a virágok ragyogó fehérsége és a növény egész évben nyújtott szépsége igazán kitűnik.

Ez a rózsa egy igazi kerti ékszer, amely nemcsak szépségével, hanem törpe növekedésével és dús virágzással is lenyűgözi a kert szerelmeseit. A Rosa miniature ‘White’ tökéletes választás lehet, ha egy romantikus és gondozott kert kialakítását tervezed.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm