Rosa ‘Alba Meidiland’ (fehér talajtakaró rózsa) 2L-es

2.800 Ft

Rosa ‘Alba Meidiland’ (fehér talajtakaró rózsa)

A Rosa ‘Alba Meidiland’ egy különleges fehér talajtakaró rózsa fajta, mely kiválóan alkalmas szegélyek díszítésére, valamint nagyobb területek takarására.

Méret:20-30 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Rosa ‘Alba Meidiland’ (fehér talajtakaró rózsa)

A Rosa ‘Alba Meidiland’ egy különleges fehér talajtakaró rózsa fajta, mely kiválóan alkalmas szegélyek díszítésére, valamint nagyobb területek takarására. Ez a mutatós és tartós virágú rózsa fajta, bár nem illatos, mégis kényezteti a kert szerelmeseit egyedi szépségével és könnyen kezelhető tulajdonságaival. Íme egy részletes leírás:

A ‘Alba Meidiland’ a kert egyik ékköve, kifejezve a fehér szín tisztaságát és eleganciáját. A magassága 30-50 cm, ami kiválóan alkalmazkodik a talajtakaró és szegély növények kialakításához. Az alacsony termete révén szépen kitölti a kert kisebb területeit, de nagyobb felületeken is lenyűgöző hatást kelthet.

A virágai nemcsak mutatósak, de tartósak is, így hosszú ideig élvezhetjük a fehér virágok látványát a kertünkben. Bár nem rendelkezik illatossággal, a látványos virágzata tökéletes kiegészítője lehet a kertészeti kompozícióknak.

Egyike azoknak a rózsáknak, amelyek ellenállóak a betegségekkel szemben, a ‘Alba Meidiland’ kevés gondozást igényel, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a rózsák szépségét anélkül, hogy túlzottan foglalkoznának a gondozásukkal.

Az egyik különleges jellemzője a második virágzás bősége. Ez azt jelenti, hogy a rózsa másodszor is virágba borul a szezonban, folytatva a kert díszítését és még hosszabb ideig örvendeztetve meg a kertész szemet.

A ‘Alba Meidiland’ egy igazi gyöngyszem a kertben, amely egyszerre elegáns és alacsony karbantartású. A törpe növekedése és a virágzásának hosszú ideje miatt egyedi szépségűvé teszi a kertet, és ideális választás lehet azoknak, akik a könnyen gondozható és látványos növényeket részesítik előnyben.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm