Pyracantha ‘Orange Glow’ (Narancssárga bogyós tűztövis ) 7,5l-es

8.500 Ft

Pyracantha ‘Orange Glow’ (Narancssárga bogyós tűztövis )

A Pyracantha ‘Orange Glow’, vagy más néven Narancssárga bogyós tűztövis, egy káprázatos és hasznos díszcserje.

Méret: 60-80 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

 

Leírás

Pyracantha ‘Orange Glow’ (Narancssárga bogyós tűztövis )

A Pyracantha ‘Orange Glow’, vagy más néven Narancssárga bogyós tűztövis, egy káprázatos és hasznos díszcserje, amely a kerteket napfényes ragyogással és színpompás bogyókkal ajándékozza meg.

Ez a tűztövis változat egyedülállóan szép, az év bármely szakaszában lenyűgöző látványt nyújtva. A cserje szárai szálasak, ágain pedig apró tüskék találhatók, amelyek még inkább kiemelik az összképet.

A leglátványosabb időszak a kora tavasszal következik be, amikor a ‘Orange Glow’ virágai nyílnak. Ezek apró, fehér virágok, amelyek a cserje teljes terjedelmében eloszlanak, vonzva a méheket és más beporzókat.

A valódi látvány azonban ősszel válik különlegessé, amikor a narancssárga, ragyogó bogyók érik meg a cserjén. Ezek a bogyók nem csak dekoratívak, hanem hosszan tartó téli érésük miatt táplálékforrást is biztosítanak a kerti madaraknak.

A ‘Orange Glow‘ tűztövis ellenálló a városi környezetnek és könnyen gondozható. Jól alkalmazkodik a különböző talajtípusokhoz és napfényes vagy félárnyékos helyzetekhez. A cserje szolitereként vagy sövényként is kitűnő választás, kiválóan alkalmas a kert határainak kijelölésére vagy a tér színesebbé tételére.

A Pyracantha ‘Orange Glow’ a kertekbe hozza a ragyogó narancssárga bogyók látványát és egyedülálló szépségét. Ez a cserje nem csak szemkápráztató dekoráció, hanem egy kerti ékkő, amely az évszakok változásával különféle színvilágokat varázsol a környezetébe.

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 60-80 cm