Pyracantha ‘Orange Glow’ ( Narancssárga bogyós tűztövis ) 2L-es

2.500 Ft

Pyracantha ‘Orange Glow’ ( Narancssárga bogyós tűztövis )

A Pyracantha ‘Orange Glow’, vagy narancssárga bogyós tűztövis, egy látványos cserje, melyet gyakran használnak dísznövényként kertekben és parkokban.

Mérete: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Pyracantha ‘Orange Glow’ ( Narancssárga bogyós tűztövis )

A Pyracantha ‘Orange Glow’, vagy narancssárga bogyós tűztövis, egy látványos cserje, melyet gyakran használnak dísznövényként kertekben és parkokban. Íme egy részletesebb leírás erre a növényre:

A ‘Orange Glow’ tűztövis egy örökzöld cserje, amely hosszan életben maradó zöld leveleivel és lenyűgöző narancssárga bogyóival különleges látványt nyújt. A cserje általában közepes méretű, de megfelelő gondozással és metszéssel alakítható.

A bogyók általában ősszel jelennek meg és télen is megmaradnak, így színes érdekességet nyújtanak a kertnek az év hidegebb hónapjaiban. Ezek a bogyók nemcsak dekoratívak, hanem tápláló élelemforrást is jelentenek a madaraknak a téli hónapokban.

A ‘Orange Glow’ tűztövis általában jól tűri a városi környezetet és a szennyezett levegőt is, így ideális választás lehet városi kertekbe vagy parkokba. Jól alkalmazkodik a napfényes vagy félig árnyékos helyekhez, és jól prosperál jó vízelvezetésű, tápanyagban gazdag talajban.

Gondozása rendkívül egyszerű, és általában nem igényel sok figyelmet. Azonban időnkénti metszés segíthet abban, hogy megtartsa formáját és elkerülje a túlzott terjedést.

 

 

 

 

További információk

Tömeg 2 kg