Meteor korai meggyfa (szabadgyökeres)

3.500 Ft

Meteor korai meggyfa (szabadgyökeres)

Gyümölcse közép-nagy, kissé lapított gömb alakú, sötétpiros, középkemény, jellegzetesen kellemes édes-savanykás ízű.

Méret:150-175 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Meteor korai meggyfa (szabadgyökeres)

A “Meteor” meggyfa az egyik legnépszerűbb meggyfajta, amely az utóbbi években elérhetővé vált a gyümölcsösök számára. További találsz néhány jellemzőt:

  1. Érési időszak: A Meteor meggyfa korai érése jellemzi, általában május vége és június eleje között terem meg.
  2. Gyümölcs : A gyümölcs mérete közepes vagy nagy, a színe sötétvörös. Az íze jellemzően édes vagy fél-édes, kiváló aszalásra és befőzésre.
  3. Termés: Nagy, sötétpiros gyümölcsök teremnek rajta, kiváló ízűek és kemények. A gyümölcsök általában univerzális felhasználásra alkalmasak, így frissen fogyasztásra, befőtt vagy lekvár készítésére, valamint süteményekbe és italokba is használhatók.
  4. Terméshozam: A Meteor meggyfa általában bőséges termést hoz. Rendkívül termékeny, és ha megfelelően gondozzák, évente nagy mennyiségben gyümölcsöt produkál
  5. Betegségek: A Meteor fajta ellenálló a legtöbb betegséggel szemben, ami hosszú élettartamot és karbantartást biztosít a számára. Érdemes mégis odafigyelni a gyümölcsfák általános egészségére, és proaktívan kezelni az esetleges fertőzéseket vagy kártevőket.
  6. Ápolás: Megfelelő metszés és tápanyag-ellátás szükséges ahhoz, hogy a Meteor meggyfa optimálisan fejlődjön és termést hozzon.
  7. Talajigény : Jól érzi magát közepesen nedves, jól szellőző talajban, de a túláztatást és a pangó vizet kerülni kell.

A ‘Meteor’ korai meggyfa kiváló választás lehet házikerti termesztéshez azoknak, akik korai érésű, finom ízű gyümölcsöt szeretnének. Ahogy minden növénynél, itt is fontos a megfelelő és metszés, hogy optimális ápolási termést és egészséges növekedést biztosítunk.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 150-175 cm