Mályvacserje (Hibiscus syriacus) 2L-es konténer

2.300 Ft

Hibiscus syriacus – Mályvacserje

A Hibiscus syriacus, ismertebb nevén mályvacserje, kertészek körében kedvelt dísznövény, mely számos felhasználási lehetőséget kínál a kertek szépítésére.

Méret: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Mályvacserje (Hibiscus syriacus)

A Hibiscus syriacus, ismertebb nevén mályvacserje, kertészek körében kedvelt dísznövény, mely számos felhasználási lehetőséget kínál a kertek szépítésére. Legyen szó nyírt sövényről, szoliter növénnyé nevelésről, dézsa díszítésről vagy akár bokorfaként történő gondozásról, ez a növény megfelel a változatos igényeknek.

Teljesen télálló jellege teszi alkalmassá szélesebb környezeti viszonyokra, és akár 2-3 méter magasra is megnőhet, lehetővé téve a kert magasabb részeinek szépen történő kitöltését. A gazdag virágzás, mely július elejétől szeptemberig tart, színes és változatos virágokat kínál, melyek a kehely alakjukkal és éjszakai csukódásukkal további egyediséget kölcsönöznek.

A mályvacserje nem csupán esztétikailag vonzó, de gondozása is viszonylag könnyű. A változatos formákba hozhatósága lehetővé teszi, hogy a kertész alkalmazkodjon a kert tervezési elképzeléseihez és stílusához. Legyen szó egy elegáns szoliterről, vagy éppen egy gyönyörű, magasabb növényekből álló sövényről, a mályvacserje mindig remek választás lehet a kert ékességének.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm