Magnolia Susan (nagyvirágú liliomfa) 7,5L-es

12.700 Ft

Magnolia Susan

Ez egy lombhullató cserje vagy kis fa, amely rendkívül feltűnő és vonzó virágzattal rendelkezik.

Méret: 150-175 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Magnolia Susan (nagyvirágú liliomfa)

Ez egy lombhullató cserje vagy kis fa, amely rendkívül feltűnő és vonzó virágzattal rendelkezik.

A legkiemelkedőbb jellemzője a virágzata. A virágok különlegesen szépek és hatalmasak, liliomra emlékeztető formájuk és méretük miatt népszerűvé teszik a kertekben.

A levelek nagyok és oválisak, zöld színűek. Ezek a levelek a virágzat után jelennek meg, és az év során szép őszi színeket öltenek.

A Magnolia Susan mérete kicsi marad, általában 3-4 méter magasra nő, ami lehetővé teszi, hogy kertekben vagy udvarokban is elhelyezkedjen.

Nagyon jól bírja a hidegebb klímákat, és jóval hűvösebb időszakokban is virágzik. Jó minőségű talajra és napos vagy enyhén árnyékos elhelyezésre van szüksége.

A Magnolia Susan gondozása egy kicsit érzékenyebb lehet, mint más cserjéké vagy fáé. A hideg, szeles időjárás megkárosíthatja a virágokat, így olyan helyet válasszon, ahol a növény védelmet élvezheti a széltől. Továbbá, a megfelelő öntözés, trágyázás és a rendszeres metszés fontos része a gondozásnak.

A virágok szépsége miatt sok helyen kertekben, parkokban és nyilvános helyeken ültetik el, hogy szemet gyönyörködtető látványt nyújtsanak.

Mérete: 7,5l-es konténer

Magnólia

További információk

Tömeg 7,5 kg
Méretek 150-175 cm