Leucanthemum Broadway Lights (évelő margaréta) 2db

1.600 Ft

Leucanthemum Broadway Lights (évelő margaréta)

A Leucanthemum ‘Broadway Lights’ egy kompakt, alacsony növény, általában 30-45 centiméter magasra nő, és hasonló szélességet is elérhet. A levelei zöldek és lanceolatek, ami azt jelenti, hogy hosszúkás alakúak és hegyes végűek.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Leucanthemum Broadway Lights (évelő margaréta)

A Leucanthemum ‘Broadway Lights’ egy növényfajta, amely a margitvirágok (Leucanthemum) családjába tartozik. A ‘Broadway Lights’ egy fajtája a margitvirágoknak, amelyek gyakran fehér virágjaikkal és jellegzetes sárga középpel ismertek. Az alábbiakban részletesebb leírást találsz a ‘Broadway Lights’ jellemzőiről:

  1. Megjelenés: A Leucanthemum ‘Broadway Lights’ egy kompakt, alacsony növény, általában 30-45 centiméter magasra nő, és hasonló szélességet is elérhet. A levelei zöldek és lanceolatek, ami azt jelenti, hogy hosszúkás alakúak és hegyes végűek.
  2. Virágzat: A virágzatok a ‘Broadway Lights’ fajtánál kifejezetten vonzóak. A virágok fehérek, és közepén sárga “szem” található, ami a margitvirágok jellemzője. Ezek a virágok nyáron virágoznak, és hosszú száron helyezkednek el.
  3. Virágzási időszak: A virágok nyáron, általában júniustól július közepéig nyílnak, de néha az ősz elejéig is virágzik.
  4. Téli állóképesség: A ‘Broadway Lights’ fajta általában jól tűri a hidegebb teleket, és évelő növényként évről évre újra kihajt és virágzik.
  5. Felhasználás: Ez a növény ideális választás lehet virágágyásokhoz, kerti határokhoz és sziklakertekhez. Továbbá alkalmas szárított virágként is.
  6. Gondozás: A ‘Broadway Lights’ viszonylag alacsony karbantartást igényel. Jól teljesít napsütéses vagy félárnyékos helyeken, és általában jól tűri a különböző talajtípusokat.

Ez a növényfajta gyönyörű fehér virágaival és sárga középpel szép dísze lehet a kertednek, és vonzza a pillangókat és más hasznos beporzókat is. Ügyelj a rendszeres öntözésre és a hervadó virágok rendszeres eltávolítására, hogy tovább élvezhesd a virágok látványát.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 10-20 cm