Kerria japonica ‘Pleniflora’ (teltvirágú boglárkacserje) 2L-es

2.600 Ft

Kerria japonica ‘Pleniflora’ (teltvirágú boglárkacserje)

A Kerria japonica ‘Pleniflora’ egy rendkívül vonzó és díszes cserje, amely a rózsaszín vagy sárga virágai miatt széles körben kedvelt.

Mérete:30-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Kerria japonica ‘Pleniflora’ (teltvirágú boglárkacserje)

A Kerria japonica ‘Pleniflora’ egy rendkívül vonzó és díszes cserje, amely a rózsaszín vagy sárga virágai miatt széles körben kedvelt kertészetekben és kertekben. A boglárkacserje családjába tartozik, és Japánból származik, de mára számos más régióban is népszerűvé vált a kertészek és kerttulajdonosok körében.

Ez a fajta különlegessége az évelő bokor, amely a tavaszi és korai nyári hónapokban bontakozik ki teljes pompájában. A ‘Pleniflora’ nevének jelentése “teltvirágú”, ami a virágok gazdag tömörítését és tömörítését jelzi. A virágok sárgás színűek, és különösen látványosak, mivel a cserje még virágzás után is díszes marad.

A boglárkacserje szokása gömb alakú és sűrű, ami szépen kitölti a kerti terepet. A levelek sötétzöldek és finoman fogazottak, ami tovább növeli a növény vonzerejét a kertben.

Az ‘Pleniflora’ jól alkalmazkodik a változatos talaj- és éghajlati körülményekhez, de a napos vagy félárnyékos helyet részesíti előnyben. A cserje ápolása viszonylag egyszerű, és mérsékelt vízigényű. A rendszeres metszés segíthet abban, hogy a növény formája szép és rendezett maradjon.

Ez a teltvirágú boglárkacserje ideális választás lehet kerti ágyások, sövények vagy akár szoliter növények számára. Az ‘Pleniflora’ a kertekben és parkokban egyaránt otthonosan érzi magát, hozzájárulva a kert szépségéhez és varázsához.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 30-40 cm