Hedera helix Goldchild (sárga-tarka levelű borostyán) 2L-es

3.500 Ft

Hedera helix Goldchild (sárga-tarka levelű borostyán)

A Hedera helix Goldchild, más néven sárga-tarka levelű borostyán, egy gyönyörű dísznövény, amely a borostyánfélék családjába tartozik.

Méret: 20-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

 

Leírás

Hedera helix Goldchild (sárga-tarka levelű borostyán)

A Hedera helix Goldchild, más néven sárga-tarka levelű borostyán, egy gyönyörű dísznövény, amely a borostyánfélék családjába tartozik.

Ez a növény a Hedera nemzetség egyik fajtája, és kiemelkedően vonzó sárga és zöld színű leveleiről ismert. A levelek rendkívül dekoratív tarka mintázattal rendelkeznek, amelyek a sárga és zöld árnyalataiban pompáznak.

A Goldchild egy kúszó növény, amely könnyen felkapaszkodik a falakra, kerítésekre vagy más támaszokra.

A levelei oválisak vagy háromszög alakúak lehetnek, általában 3-5 karéjjal. A sárga szegélyek és mintázatok a levelek szélétől befelé haladva halványulnak, létrehozva egy lenyűgöző kontrasztot.

Ez a növény általában kisebb termetű változatú, mint a hagyományos borostyán, általában 30-40 centiméter magasra nő, de megfelelő körülmények között akár 2-3 méter hosszúra is megnőhet.

A Hedera helix Goldchild gondozása viszonylag egyszerű. Szereti a részleges árnyékot vagy a közvetett napfényt, de elviseli a közvetlen napfényt is. Jól elvezető, tápanyagban gazdag talajra van szüksége, és ügyelni kell arra, hogy ne álljon a víz a gyökerek körül. Mérsékelt öntözést igényel; a talajnak meg kell száradnia öntözések között, de ne hagyjuk teljesen kiszáradni. Rendszeres metszéssel megőrizhetjük formáját és kontroll alatt tarthatjuk növekedését.

Összességében a Hedera helix Goldchild egy lenyűgöző dísznövény, amely színes és dekoratív levelei miatt vonzó lehet a beltéri és kültéri környezetekben egyaránt. Ha megfelelő gondozást biztosítunk neki, élvezhetjük kúszó növekedését és gyönyörű leveleit!

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hedera helix Goldchild (sárga-tarka levelű borostyán) 2L-es” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük