Geum chiloense Feuerball (gyömbérgyökér)

1.200 Ft

Geum chiloense Feuerball (gyömbérgyökér) A növény virágzása általában a tavasztól a nyár közepéig terjed.

Általában 30-60 centiméter magasra nőnek.

Méret: 15-25 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Geum chiloense Feuerball (gyömbérgyökér)

A Geum chiloense ‘Feuerball’ vagy gyömbérgyökér egy évelő évelő növény, amely számos vonzó jellemzővel rendelkezik a kertészetben. Az alábbiakban ismertetem a ‘Feuerball’ jellemzőit:

  1. Virágzás: Ez a növény virágzása általában a tavasztól a nyár közepéig terjed, és különleges virágokkal büszkélkedik. A ‘Feuerball’ fajta virágai élénk piros színűek és domború formák, ami látványos megjelenést kölcsönöz a kertnek.
  2. Magasság: A gyömbérgyökér növények általában 30-60 centiméter magasra nőnek, ami azt jelenti, hogy közepes méretű évelőként funkcionálhatnak a kertben.
  3. Szaporítás: A Geum chiloense ‘Feuerball’ könnyen szaporítható magokkal vagy tőosztással.
  4. Tápanyag- és vízigény: Egy talajan jó vízvezetésű és a napos vagy enyhén árnyékos elhelyezésben jól teljesít. A talajban több nedvességet igényel a virágzás során.
  5. Télállóság: Ez a fajta általában télálló, tehát hidegebb téli hónapokban is képes életben maradni.
  6. Hasznosítás: A ‘Feuerball’ gyömbérgyökér ideális választás lehet kertészkedők számára, akik egy élénkpiros színű, vonzó évelőt szeretnének a kertjükbe ültetni. Kiválóan mutat kőkertekben, sziklakertekben, valamint ágyásokban és konténeres kertekben is.

Ez a növény egyéni körülményektől és a gondozástól függően változik, így mindig érdemes utánanézni a konkrét fajta és az adott környezetnek megfelelő gondozási útmutatásoknak a sikeres termesztés érdekében.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 15-25 cm