Forsythia intermedia ‘Melee d’Or’ (törpe aranyvessző) 2L-es

4.200 Ft

Forsythia intermedia ‘Melee d’Or’ (törpe aranyvessző)

Az Forsythia intermedia ‘Melee d’Or’, vagy törpe aranyvessző, egy kis termetű, ám annál díszesebb cserje, amely a tavasz első hírnöke. Ez a kertekben széles körben elterjedt növény a tavaszi hónapokban virágokba borul,

Mérete:20-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Kategória: Címke:

Leírás

Az Forsythia intermedia ‘Melee d’Or’, vagy törpe aranyvessző, egy kis termetű, ám annál díszesebb cserje, amely a tavasz első hírnöke. Ez a kertekben széles körben elterjedt növény a tavaszi hónapokban virágokba borul, felemelve a környezetét egy ragyogó arany sárga színű csodával.

Ez a törpe aranyvessző egy igazi ékszer a kertben, hiszen alacsony termete lehetővé teszi számára, hogy kompakt formában tündököljön, megadva a lehetőséget a kisebb kertekben vagy akár edényes kertekben történő ültetésre. A cserje ágain megjelenő kis, tojásdad alakú levelek korán zöldellnek, és a tavaszi hónapokban felvirágoznak a növény számára jellemző élénk sárga virágok.

A ‘Melee d’Or’ virágai szinte sugárzanak az örömtől, amint az első napsugarak megérintik őket. Az apró virágok tömegesen borítják a cserjét, kialakítva egy lenyűgöző aranyeső effektust. A tavaszi hónapokban a törpe aranyvessző olyan, mintha egy aranyló varázslat kerítene hatalmába minket, egy jelét adva annak, hogy a hideg téli hónapok után itt az élet és a virágzás ideje.

A Forsythia intermedia ‘Melee d’Or’ nemcsak a látványával ragadja meg a figyelmet, hanem könnyen gondozható is. Számos talajtípusban boldogul, és napos vagy enyhe árnyékos elhelyezést részesíti előnyben. A cserje rendszeres metszéssel könnyen formálható, és így könnyen alkalmazkodik a kert területéhez.

Legyen ez a törpe aranyvessző a kerted tavaszi hajnalának hírnöke, és hozza el a növény ragyogó szépségét otthonodba. Ezen a cserjén keresztül érezheted a természet megújulását, és élvezheted a tavasz kavalkádját egy apró, aranyló kertészeti csodán keresztül.

Lehetőleg napra ültessük!

Betegségekkel szemben ellenálló fajta.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm
>
Verified by MonsterInsights