Forsythia intermedia ‘Lynwood’ (aranyvessző) 2L-es

2.400 Ft

Forsythia intermedia ‘Lynwood’ (aranyvessző)

A Forsythia intermedia ‘Lynwood’, az aranyvessző fajta, egy gyönyörű tavaszi virágzatú cserje, amely a kerteket élénk színfoltokkal.

Mérete:40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Forsythia intermedia ‘Lynwood’ (aranyvessző)

A Forsythia intermedia ‘Lynwood’, az aranyvessző fajta, egy gyönyörű tavaszi virágzatú cserje, amely a kerteket élénk színfoltokkal és vidám hangulattal tölti meg. Ez a fajta különösen feltűnő az aranyesőjével, mely a tavasz első hónapjaiban virágba borul.

A ‘Lynwood’ aranyvessző magával ragadó látványt nyújt a kertészeti szezon elején. Ágain megjelenő sötétzöld levelei előkészítik az utat a lenyűgöző tavaszi virágzatnak. Amint a hideg téli hónapok után felmelegszik az idő, a cserje tele van aranyszínű, sárga virágokkal, melyek szinte ragyognak a napfényben. Ez a fajta híres a nagy, bőséges virágzatáról, amely egy-egy cserjét egészen május közepéig díszíthet.

Az ‘Lynwood’ aranyvessző nem csak szemet gyönyörködtető, hanem gondozása is viszonylag könnyű. Jól alkalmazkodik a változatos talaj- és éghajlati viszonyokhoz, és napos vagy enyhe árnyékos helyeken is jól érzi magát. A cserje szépen tűri a metszést, így formázható és méretezhető a kert igényei szerint.

Ez a fajta ideális választás lehet kertek, parkok és kerti sövények számára, ahol a tavaszi virágzat és az élénk aranyszínű levelek szép kontrasztot hoznak létre a környező zölddel. Az ‘Lynwood’ aranyvesszővel a kerted egy friss és üdítő tavaszi hangulatba öltözik, elhozva a meleg évszak első örömeit.

Mérete: 2l-es konténer,

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm
>
Verified by MonsterInsights