Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatu (kislevelő japán kecskerágó) 2L-es

2.600 Ft

Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatu (kislevelő japán kecskerágó)

Az Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatus, vagy kislevelű japán kecskerágó, egy rendkívül bájos és hasznos növény, mely a kerteket egyedi színfoltokkal gazdagítja.

Méret: 20-30 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatu (kislevelő japán kecskerágó)

Az Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatus, vagy kislevelű japán kecskerágó, egy rendkívül bájos és hasznos növény, mely a kerteket egyedi színfoltokkal gazdagítja. Ezt az örökzöld növényt a különlegesen szegélyezett, apró sárga díszítéssel ellátott, fényes bőrszerű zöld levelei teszik különlegessé. A kislevelű japán kecskerágó általában 40-50 cm magasra nő, így ideális választás lehet azoknak, akik kisebb teret szeretnének gyönyörű növényekkel berendezni.

A virágai, melyek zöldesfehérek, nyár elején, június hónapban nyílnak, tovább fokozzák a növény látványosságát. Ez a jellegzetes virágzás hozzájárul a kert színes és életteli atmoszférájához.

A kislevelű japán kecskerágó kifejezetten kedveli a kissé meszes talajt, és boldogan él napon és félárnyékban egyaránt. A száraz, nyári hónapokban érdemes rendszeresen öntözni, hogy biztosítsuk számára a megfelelő nedvességet, és ezzel zavartalan fejlődést.

Fiatalon kissé érzékeny lehet a fagyra, így takarásra van szüksége, de a megfelelő gondozással és védelemmel kiválóan alkalmazkodik a különböző kerti körülményekhez.

Ajánlott használni alacsony sövényként vagy szoliterként, így kis területeken is kiemelkedően szép és mutatós lehet. A kislevelű japán kecskerágóval nemcsak a kertedet gazdagíthatod, hanem egyedi karaktert is kölcsönözhetsz neki.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm