Euonymus japonicus Bravo (tarka levélű japán kecskerágó) 2L-es

2.500 Ft

Euonymus japonicus Bravo (tarka levélű japán kecskerágó)

Az Euonymus japonicus ‘Bravo’, vagy tarka levélű japán kecskerágó, egy vonzó örökzöld cserje, melyet gyakran dísznövényként ültetnek kertekben és parkokban.

Mérete: 20-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Euonymus japonicus Bravo (tarka levélű japán kecskerágó)

Az Euonymus japonicus ‘Bravo’, vagy tarka levélű japán kecskerágó, egy vonzó örökzöld cserje, melyet gyakran dísznövényként ültetnek kertekben és parkokban. Íme egy részletesebb leírás erre a növényre:

A ‘Bravo’ japán kecskerágó egy közepes termetű cserje, általában körülbelül 1-1,5 méter magasra nő, de megfelelő metszéssel könnyen karbantartható és formálható. Levelei oválisak vagy ellipszis alakúak, fényesek és tarkák, különböző zöldes és fehér árnyalatokkal, ami színes és látványos megjelenést kölcsönöz a növénynek.

A ‘Bravo’ virágai jellegtelenek és aprók, általában nyár közepétől őszig jelennek meg. A virágokat kis kapszulák követik, melyek később pirosas narancssárga termésekké érnek, és télen is díszítik a növényt.

Ez a japán kecskerágó fajta általában jól tűri a városi környezetet és a szennyezett levegőt is, így ideális választás lehet városi kertekbe vagy parkokba. Jól alkalmazkodik a napfényes vagy félárnyékos helyekhez, és jól prosperál jó vízelvezetésű, tápanyagban gazdag talajban.

Gondozása viszonylag egyszerű, és általában nem igényel sok figyelmet. Azonban időnkénti metszés segíthet abban, hogy megtartsa formáját és elkerülje a túlzott terjedést.

Összességében az Euonymus japonicus ‘Bravo’ egy vonzó és színes díszcserje, melynek tarka levelei és díszes termései különleges megjelenést kölcsönöznek a kertnek. Könnyű gondozása és ellenálló képessége miatt kedvelt választás lehet a kertészek és kerttulajdonosok számára.

Mérete: 20-40 cm

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm