Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ (sárgatarka japán kecskerágó) 2L-es

2.200 Ft

Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ (sárgatarka japán kecskerágó)

Az Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’, vagy sárgatarka japán kecskerágó, egy lenyűgöző díszcserje, amely színes és érdekes karaktert adhat kertednek.

Méret: 20-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Elfogyott

Leírás

Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ (sárgatarka japán kecskerágó)

Az Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’, vagy sárgatarka japán kecskerágó, egy lenyűgöző díszcserje, amely színes és érdekes karaktert adhat kertednek. Az alábbiakban megtalálod ezen növény néhány jellemzőjét és gondozási útmutatóját:

A sárgatarka japán kecskerágó (Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’) egy magasra törő, szabálytalan alakú díszcserje, amely körülbelül 60-100 cm magasra nő, így tökéletes választás lehet alacsonyabb területeken is.

Levelei sárga színűek, keskenyek és hosszúkásak, a szélükön pedig zöld szegély található, ami extra vizuális vonzerőt kölcsönöz neki. Virágai zöldesfehérek és júniusban nyílnak, hozzájárulva a kert nyári virágzási szépségéhez. A rózsaszín termés szintén tovább fokozza a növény dekoratív jellegét.

Ez a japán kecskerágó a semlegeshez közeli kémhatású (6,5-7,5 pH) talajokon könnyen nevelhető. Fontos, hogy hosszan tartó szárazság esetén gyakrabban öntözzük, hogy biztosítsuk a zavartalan fejlődést.

Az Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ napos vagy félárnyékos területeken is jól érzi magát, így számos lehetőséget kínál a kert tervezésekor. Örökzöld jellegének köszönhetően év közötti szépséget biztosít.

Ezt a növényt ideálisnak tartják ültethető növények és cserjecsoportokba, fenyők társaságába, valamint alacsony sövények létrehozásához. A sárgatarka japán kecskerágó tehát nemcsak esztétikailag vonzó, hanem kerttervezési projektek sokféle aspektusához is hozzájárulhat.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm