Euonymus fortunei ‘Sunspot'(arany kúszó kecskerágó) 2L-es

2.300 Ft

Euonymus fortunei ‘Sunspot'(arany kúszó kecskerágó)

Az Euonymus fortunei ‘Sunspot’, vagy arany kúszó kecskerágó, egy kivételesen szép növény, amely színes és élénk karaktert hoz a kertekbe.

Méret: 20-30 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Euonymus fortunei ‘Sunspot'(arany kúszó kecskerágó)

Az Euonymus fortunei ‘Sunspot’, vagy arany kúszó kecskerágó, egy kivételesen szép növény, amely színes és élénk karaktert hoz a kertekbe. Az alábbiakban néhány jellemzőjét és gondozási útmutatóját találod:

Az arany kúszó kecskerágó (Euonymus fortunei ‘Sunspot’):

E növény lombozata különlegesen sárga alapszínnel rendelkezik, amelyet szemet gyönyörködtető zöld foltok tovább gazdagítanak. Ez a kontrasztos színvilág a növény egész évben színpompáját adja.

Kompakt méretének köszönhetően, amely általában 30-60 cm magasra nő, az arany kúszó kecskerágó ideális választás lehet talajtakaróként vagy alacsonyabb sövényként.

A tavaszi hónapokban zöldesfehér virágok jelennek meg a növényen, hozzájárulva a tavaszi kert életteliségéhez. A virágok ugyan kisebb jelentőségűek, de mégis hozzájárulnak a növény összképéhez.

A Sunspot arany kúszó kecskerágó könnyen nevelhető jó vízelvezetésű talajokon. Bár toleráns a különböző talaj típusokkal szemben, a jó minőségű talajokat preferálja.

Kiválóan teljesít mind teljes napfényben, mind félárnyékban. Az öntözési igény mérsékelt, de különösen fontos az első időszakban, amikor a gyökérrendszer kialakul.

A Sunspot arany kúszó kecskerágó jól ellenáll a hidegnek, így ideális választás lehet olyan kertekbe, ahol télen is szeretnénk élvezni a színes lombozatát.

Ez a növény kiválóan alkalmazkodik különböző kerti területekhez, és a kúszó habitusa révén sokféle kreatív lehetőséget kínál a kerttervezés során. Egész évben folyamatos színpompát biztosít, és könnyű gondozása révén ideális választás lehet mind a kezdő, mind a tapasztalt kertészek számára.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm