Euonymus fortunei Emerald’n Gold(aranytarka kúszó kecskerágó)2L-es

2.200 Ft

Euonymus fortunei Emerald’n Gold(aranytarka kúszó kecskerágó)

Az aranytarka kúszó kecskerágó (Euonymus fortunei ‘Emerald ‘n Gold’) egy rendkívül dekoratív növény, amely a kertek számára színes és élénk elemeket hoz.

Méret: 20-30 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Euonymus fortunei Emerald’n Gold(aranytarka kúszó kecskerágó)

Az aranytarka kúszó kecskerágó (Euonymus fortunei ‘Emerald ‘n Gold’) egy rendkívül dekoratív növény, amely a kertek számára színes és élénk elemeket hoz. A kúszó habitusú növekedése és kompakt mérete (általában 30-60 cm magas) lehetővé teszi, hogy számos kerti funkciót betöltjön.

A levelek különösen látványosak, zöld alapszínűek, melyeket egy élénk arany-sárga szegély vesz körül. Ez a színes kontraszt kiemeli a növény egyediségét és kertészeti vonzerejét. A tavaszi hónapokban zöldesfehér virágok borítják, hozzáadva a tavaszi kert életteliségét.

Az aranytarka kúszó kecskerágó nem válogatós a talaj típusát illetően, de a jól elvezető, jó minőségű talajokat kedveli. Napfényben vagy félárnyékban egyaránt jól teljesít, így könnyen illeszthető a különböző kerttervezési elképzelésekhez.

Az öntözés mérsékelt, de rendszeres gondozásra van szükség, különösen az első évben, amikor a gyökérrendszer kialakul. A hidegtűrő tulajdonságai miatt ellenáll a téli hidegnek, bár a fiatal növények esetében érdemes lehet biztosítani némi téli védelmet, például mulccsal vagy száraz levelekkel.

Az aranytarka kúszó kecskerágó ideális választás lehet talajtakaróként vagy alacsony sövényként a kert különböző részein, és a kertészeti tervezés kreatív és színes elemévé válh

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm