Euonymus fortunei ‘Canadale gold'(arany kúszó kecskerágó) 2L-es

2.300 Ft

Euonymus fortunei ‘Canadale gold'(arany kúszó kecskerágó)

Az Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’, vagy arany kúszó kecskerágó, egy vonzó és díszes örökzöld cserje, melyet gyakran használnak talajtakaróként vagy dísznövényként ültetik.

Méret: 20-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Euonymus fortunei ‘Canadale gold'(arany kúszó kecskerágó)

Az Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’, vagy arany kúszó kecskerágó, egy vonzó és díszes örökzöld cserje, melyet gyakran használnak talajtakaróként vagy dísznövényként kertekben és parkokban. Íme egy részletesebb leírás erre a növényre:

A ‘Canadale Gold’ kúszó kecskerágó általában alacsony termetű cserje, mely kúszó szárai révén talajtakaróként is funkcionálhat. Levelei oválisak vagy ellipszis alakúak, fényesek és aranyszínűek, ami feltűnő és látványos megjelenést kölcsönöz a növénynek.

A ‘Canadale Gold’ virágai jellegtelenek és aprók, általában nyár közepétől őszig jelennek meg. A virágokat kis kapszulák követik, melyek később pirosas narancssárga termésekké érnek, és télen is díszítik a növényt.

Ez az arany kúszó kecskerágó fajta általában jól tűri a városi környezetet és a szennyezett levegőt is, így ideális választás lehet városi kertekbe vagy parkokba. Jól alkalmazkodik a napfényes vagy félárnyékos helyekhez, és jól prosperál jó vízelvezetésű, tápanyagban gazdag talajban.

Gondozása viszonylag egyszerű, és általában nem igényel sok figyelmet. Azonban időnkénti metszés segíthet abban, hogy megtartsa formáját és elkerülje a túlzott terjedést.

Összességében az Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’ egy vonzó és feltűnő cserje, melynek aranyszínű levelei különleges megjelenést kölcsönöznek a kertnek. Könnyű gondozása és ellenálló képessége miatt kedvelt választás lehet a kertészek és kerttulajdonosok számára.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm