Deutzia x hybrida Pink Pom-Pom (gömb virágú gyöngyvirágcserje) 2L-es

2.200 Ft

Deutzia x hybrida Pink Pom-Pom (gömb virágú gyöngyvirágcserje)

Ez a cserje általában közepes méretű, akár 1-2 méter magasra és szélesre is megnőhet. A levelek általában kicsik, tojásdad vagy lándzsásak, sötétzöldek, ami kontrasztot teremt a virágokkal.

Méret: 40-60cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Deutzia x hybrida Pink Pom-Pom (gömb virágú gyöngyvirágcserje)

  • Név: Deutzia x hybrida ‘Pink Pom-Pom’
  • Leírás: Ez a cserje általában közepes méretű, akár 1-2 méter magasra és szélesre is megnőhet. A levelek általában kicsik, tojásdadak vagy lándzsásak, sötétzöldek, ami kontrasztot teremt a virágokkal.
  • Virágzás: A ‘Pink Pom-Pom’ változatot a virágzása teszi kiemelkedővé. A virágok sűrű pom-pom vagy gömb alakban nőnek, és a nevéből is adódóan rózsaszín vagy rózsaszín-halványlila színűek. Ezek a gömb alakú virágfürtök a növényen elhelyezkedve látványos díszt nyújtanak.
  • Virágzási idő: A virágzás időpontja a tavasz végétől a nyár elejéig terjedhet, attól függően, hogy az adott éghajlati viszonyok miként befolyásolják.
  • Fényigény: A Deutzia x hybrida általában napos vagy félárnyékos elhelyezést kedvel. A megfelelő mennyiségű napfény hozzájárul a virágok gazdag és színes megjelenéséhez.
  • Talajigény: Jó vízelvezetésű, laza talajokban érzi magát a legjobban. A talaj minősége befolyásolhatja a növény fejlődését és egészségét.
  • Metszés: Az elhalványult virágok eltávolítása segíthet megőrizni a növény esztétikus megjelenését. További metszési igényeket a növény aktuális állapota és mérete határozhatja meg.
  • Felhasználás: A Deutzia x hybrida ‘Pink Pom-Pom’ egy vonzó dísznövény, amelyet kerti ágyásokban, csoportosítva vagy akár szoliterként is ültethetünk. A virágdíszítése és gömb alakú virágzati formája miatt remekül illeszkedhet a kertek különböző részeibe.

A növény termesztésének sikere érdekében fontos figyelembe venni az adott terület éghajlati és talajviszonyait, és ennek megfelelően gondoskodni a megfelelő öntözésről, tápanyagellátásról és általános gondozásról.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm