Debreceni bőtermő meggyfa (szabadgyökeres)

3.500 Ft

Debreceni bőtermő meggyfa (szabadgyökeres)

Kiemelkedő meggyfajta, amely jelentős mennyiségű gyümölcsöt terem, gyümölcsök nagyméretűek, vonzó, mélypiros színűek.

Méret: 150-200 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Debreceni bőtermő meggyfa (szabadgyökeres)

A Debreceni Bőtermő egy kiemelkedő meggyfajta, amely, ahogy a neve is sugallja, jelentős mennyiségű gyümölcsöt képes termelni, és Debrecenben található. A fajta közismert számos előnyös tulajdonsága miatt, amely közé tartozik a magas terméshozam és a gyümölcsök kiváló minősége.

A Debreceni Bőtermő meggyfa egészséges fiatal korában kezd el termést hozni. A fák korai termőképessége egy nagyon fontos tulajdonság azok számára, akik szeretnének hamar gyümölcsöt szüretelni. A fák gyors növekedése és erős szerkezete jellemzi őket, ezért kevesebb gondozást igényelnek, mint más meggyfajták.

A gyümölcsök jellemzően nagyméretűek és vonzó, mélypiros színűek. A húsuk kemény, roppanós, az ízük pedig kellemesen édes-savanyú, ami kiválóvá teszi őket friss fogyasztásra, de feldolgozásra is – például lekvár, szörp vagy pálinka készítéséhez. A magastartalmuk és az alacsony savtartalmuk egyensúlyban van, ezért a gyümölcsök különösen ízletesek és aromásak.

A fajta ellenálló különböző betegségekkel és kártevőkkel szemben, ami csökkenti a növényvédelmi intézkedések szükségességét. ajánlat a fák télállóak és jól viselik a hideg hőmérsékleteket is, ami lehetővé teszi, hogy jól teljesítsék a hidegebb éghajlatú régiókban is.

A Debreceni Bőtermő meggyfa kiválóan alkalmas kertészeti célra, mivel kevesebb igényes a talaj minőségére és a vízellátásra. Továbbá, a fajta nagy terméshozama és minőségi gyümölcstermése miatt kiváló választás lehet kereskedelmi termesztésre is. A fák hosszú élettartamúak, és évekig képesek bőséges termést hozni, ha megfelelő gondozásban részesülnek.

Összességében a Debreceni Bőtermő meggyfa kiváló választás minden kertész számára, aki bőséges és minőségi meggytermést szeretne elérni. A ellenálló képessége és kiváló gyümölcstermő robusztus tulajdonságai miatt egyre népszerűbb a kertészek és gazdálkodók körében, nemcsak Debrecenben, hanem az ország más régióiban is.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 150-200 cm