Cornus alba ‘Siberian Pearls’ (piros vesszőjű som) 2L-es

2.600 Ft

Cornus alba ‘Siberian Pearls’ (piros vesszőjű som)

A Cornus alba ‘Siberian Pearls’, vagy piros vesszőjű som, egy különleges lombhullató cserje, melynek felépítése és megjelenése lenyűgöző látványt nyújt.

Mérete: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Cornus alba ‘Siberian Pearls’ (piros vesszőjű som)

A Cornus alba ‘Siberian Pearls’, vagy piros vesszőjű som, egy különleges lombhullató cserje, melynek felépítése és megjelenése lenyűgöző látványt nyújt. Ez a cserje felfelé törő ágrendszerrel rendelkezik, ami kompakt habitust eredményez, így elegáns és rendezett megjelenést kölcsönöz a kertnek.

Általában 1-1,5 méter magasra nő meg, így ideális választás lehet kisebb kertekbe vagy akár konténerekbe is. A levelek hosszúkás tojásdad alakúak és zöldek, azonban ősszel liláspirosra színeződnek, így ebben az időszakban is különleges látványt nyújtanak.

A ‘Siberian Pearls’ virágai aprók és fehérek, végálló bogernyőben nyílnak, általában az év 5-6. hónapjában. A virágzás szép látványt nyújt a kertben, tovább fokozva annak szépségét. A bogyótermés fehér és szabályos gömb alakú, ezáltal további dekoratív elemet adva a növénynek.

A vesszők piros színűek, ami szintén hozzájárul a som jellegzetes megjelenéséhez. A ‘Siberian Pearls’ napos helyet kedvel, és a megfelelő növekedés és virágzás érdekében fontos, hogy ezt a környezetet biztosítsuk számára.

Összességében a Cornus alba ‘Siberian Pearls’ egy lenyűgöző és változatos növény, mely különleges megjelenésével és sokoldalúságával kiemelkedik a kerti dísznövények közül.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm