Chaenomeles superba ‘Orange Trail’ (narancsszínű japánbirs) 2L-es

2.500 Ft

Chaenomeles superba ‘Orange Trail’ (narancsszínű japánbirs)

A Chaenomeles superba ‘Orange Trail’, vagy narancsszínű japánbirs, egy lenyűgöző cserje, amely kitűnik a kert más növényeitől a gyönyörű narancsszínű virágaival és szép zöld leveleivel.

Méret: 20-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Chaenomeles superba ‘Orange Trail’ (narancsszínű japánbirs)

A Chaenomeles superba ‘Orange Trail’, vagy narancsszínű japánbirs, egy lenyűgöző cserje, amely kitűnik a kert más növényeitől a gyönyörű narancsszínű virágaival és szép zöld leveleivel. Ez a bokor általában 1,2-1,5 méter magasra nő, széles és sűrű ágrendszerrel rendelkezik, így ideális választás lehet kisebb kertekbe vagy akár sövénynek is.

A ‘Orange Trail’ levelei sötétzöldek és fényesek, tojásdad formájúak, ami szép kontrasztot képez a virágokkal. Áprilisban és májusban bőségesen hozza a narancsszínű virágait, melyek ráadásul illatosak is, így tovább fokozzák a kertben uralkodó tavaszi hangulatot.

A virágokat sárga vagy sárgászöld, lapított gömbölyded alakú termések követik, melyek szintén hozzájárulnak a cserje vonzerejéhez.

Ez a japánbirs szinte minden talajon megél, kivéve a túl meszes talajokat. Az optimális fejlődés érdekében érdemes tűző napra ültetni.

A Chaenomeles superba ‘Orange Trail’ sokféleképpen felhasználható a kertben. Remekül mutat szoliterként, hogy kiemeljük szépségét a kertben, de csoportosan ültetve vagy sövényként nevelve is nagyszerű választás lehet. Ez a változatos felhasználhatóság és a lenyűgöző megjelenés teszi a ‘Orange Trail’-t igazi ékkövé a kertben.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm