Chaenomeles superba ‘Crimson and Gold’ (piros virágú japánbirs) 2L-es

2.500 Ft

Chaenomeles superba ‘Crimson and Gold’ (piros virágú japánbirs)

A Chaenomeles superba ‘Crimson and Gold’, vagy más néven piros virágú japánbirs, egy lenyűgöző cserje, amely igazi kincs lehet bármelyik kertben.

Méret: 20-40 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Chaenomeles superba ‘Crimson and Gold’ (piros virágú japánbirs)

A Chaenomeles superba ‘Crimson and Gold’, vagy más néven piros virágú japánbirs, egy lenyűgöző cserje, amely igazi kincs lehet bármelyik kertben. Számos vonzó tulajdonsággal rendelkezik, amelyekkel feldobja a kertet és vonzza a tekinteteket.

Ez a cserje általában 1-2 méter magasra nő, így ideális választás lehet kisebb kertekbe is.

A virágai intenzív piros színűek, ami messziről vonzza a tekinteteket, és a tavaszi kert egyik leglátványosabb elemévé teszi. A virágok általában korán, tavasszal nyílnak, ami különösen üdvözlendő látványt nyújt az ébredő természetben.

A ‘Crimson and Gold’ változat rendkívül díszes és vonzó, nemcsak virágzása miatt, hanem levelei miatt is.

A levelek élénk zöldek és gyakran arany vagy sárga árnyalattal rendelkeznek, amelyek még tovább fokozzák a növény vonzerejét.

Ez a japánbirs gyorsan növekszik és könnyen gondozható, ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék gyorsan megújítani vagy díszíteni kertjüket. Tolerálja a különböző talaj- és fényviszonyokat, bár a napos vagy félárnyékos helyeken mutatja meg legjobban szépségét.

Összességében a Chaenomeles superba ‘Crimson and Gold’ egy lenyűgöző cserje, amely nemcsak virágzásával, hanem élénk színű leveleivel is kápráztatja el a kertészeket és a kertlátogatókat egyaránt.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm