Caryopteris Hint of Gold (Sárgás kékszakáll) 2L-es

3.900 Ft

Caryopteris Hint of Gold (Sárgás kékszakáll)

A Caryopteris Hint of Gold, vagy más néven Sárgás kékszakáll, egy különleges törpecserje, amely lenyűgöző lombozatával és élénk kék virágzatával kitűnik a kertben.

Méret: 40-60  cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Caryopteris Hint of Gold (Sárgás kékszakáll)

A Caryopteris Hint of Gold, vagy más néven Sárgás kékszakáll, egy különleges törpecserje, amely lenyűgöző lombozatával és élénk kék virágzatával kitűnik a kertben. Ez a növény általában 60-80 centiméteres magasságra nő, kompakt habitussal rendelkezik, így ideális választás lehet kisebb kertekbe vagy konténerekbe.

Az egyik legmegkapóbb jellemzője a sárgás-arany lombozat, ami szokatlan és vonzó kontrasztot képez a többi zöld növényzettel szemben. Ez a színes lombozat fokozza a kert látványosságát és érdekességét, különösen amikor a növény virágzik.

A Hint of Gold rendkívül látványos virágzattal rendelkezik, melyet nagy méretű, élénk kék virágok alkotnak. Ezek a virágok nyár közepétől szeptemberig nyílnak, és egyaránt vonzzák a pillangókat és a méheket. A virágzatok bőségesen borítják a cserje lombozatát, így egy igazi látványosságot teremtenek a kertben.

Ez a cserje általában napos vagy félárnyékos helyeket kedvel, és jól tűri a szárazságot és a hőt. A könnyű metszés segít megőrizni a kompakt formáját, és évente érdemes visszavágni a virágzás előtt, hogy az új hajtások jól fejlődjenek.

A Caryopteris Hint of Gold ideális választás lehet a kert díszítésére, egyaránt alkalmas kerti ágyásokba, sziklakertekbe vagy konténerekbe ültetve. A sárgás-arany lombozat és az élénk kék virágok kombinációja valódi élménnyé teszi ezt a növényt, amely nemcsak a kertészeti gyűjteményt gazdagítja, hanem a természet szépségének és változatosságának megcsodálására is inspirál.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm