Campsis radicans ‘Flamenco’ (trombitafolyondár-piros) 2L-es

5.900 Ft

Campsis radicans ‘Flamenco’ (trombitafolyondár-piros)

A Campsis radicans ‘Flamenco’, vagy ahogy ismertebb nevén trombitafolyondár-piros, egy erőteljes növekedésű kúszónövény.

Mérete:60-80 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Campsis radicans ‘Flamenco’ (trombitafolyondár-piros)

A Campsis radicans ‘Flamenco’, vagy ahogy ismertebb nevén trombitafolyondár-piros, egy erőteljes növekedésű kúszónövény, mely akár egy év alatt 3 méteres hosszú hajtásokat is hozhat magával, melyeket díszítenek nagy, 6-8 cm-es trombita formájú virágok.

Ez a növény a legjobban napos és védett helyen fejlődik, szeretve a meleget és a napfényt. Léggyökerei segítségével könnyedén meg tud kapaszkodni a különböző felületeken, bár az első években segítségként kötözésre lehet szükség. Ideális választás lehet falak, pergolák vagy lugasok befuttatására, hiszen díszes virágai és erős növekedése lenyűgöző látványt nyújtanak. Szükség esetén, a tél végén visszavágása segíthet a növény formájának és méretének fenntartásában.

Ültetési távolságát általában 100-150 cm-re javasolják. A Campsis radicans ‘Flamenco’ egy különleges és feltűnő növény, melynek piros virágai és robosztus növekedése örömet szerezhet a kertésznek és kertbarátnak egyaránt.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 60-80 cm