Buddleja davidii ‘Silver Anniversary’ (ezüstös levelü, fehér virágú nyári orgona) 2 L-es

3.600 Ft

Buddleja davidii ‘Silver Anniversary’ (ezüstös levelü, fehér virágú nyári orgona)

A Buddleja davidii ‘Silver Anniversary’, vagyis az ezüstös levelű, fehér virágú nyári orgona, egy rendkívül dekoratív és különleges növény.

Méret: 20-40cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Buddleja davidii ‘Silver Anniversary’ (ezüstös levelü, fehér virágú nyári orgona)

A Buddleja davidii ‘Silver Anniversary’, vagyis az ezüstös levelű, fehér virágú nyári orgona, egy rendkívül dekoratív és különleges növény, amely megkapó megjelenésével és színpompás virágzatával hódítja meg a kerteket. Az alábbiakban néhány érdekesség erről a növényről:

Az ‘Silver Anniversary’ fő jellemzője az ezüstös színű levelek, amelyek kellemes kontrasztot alkotnak a többi növény zöld lombozatával szemben. Ez a színvilágú lombozat kiemeli a növényt a kertészeti kompozíciókban, és egyedi karaktert kölcsönöz neki.

A fehér virágok gazdag és bőséges virágzatot alkotnak, különösen a nyári hónapokban. A virágok kóborítók és illatosak, vonzva a pillangókat és más hasznos rovarokat a kertbe. Ezáltal nemcsak vizuális szépséget, hanem élénk biológiai sokféleséget is hoz a kertbe.

A növény közepes méretű, ami lehetővé teszi, hogy könnyen beilleszkedjen kisebb kertekbe vagy akár csoportos telepítésekként is megjelenjen. A magassága általában 1,5-2 méter, így a ‘Silver Anniversary’ ideális választás lehet különböző kerti elrendezésekhez.

A Buddleja davidii ‘Silver Anniversary’ igényeit tekintve, szereti a napos, meleg környezetet, és jól tűri a szárazságot. Azonban rendkívül fontos, hogy a jó vízelvezetésű talajban helyezzük el, hogy elkerüljük a pangó vizet, ami negatívan befolyásolhatja a növény egészségét.

Összességében a ‘Silver Anniversary’ nemcsak kertészi értelemben szép és vonzó növény, hanem a kert biológiai sokféleségét is gazdagítja, és érzéki élményt nyújt a fehér virágok és az ezüstös levelek együttes szépségével.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-40 cm