Buddleja davidii ‘Peacock (rózsaszín nagyvirágú nyáriorgona) 2 L-es

3.600 Ft

Buddleja davidii ‘Peacock (rózsaszín nagyvirágú nyáriorgona)

Buddleja davidii ‘Peacock’, a rózsaszín nagyvirágú nyáriorgona, egy varázslatos lombhullató cserje.

Méret: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Buddleja davidii ‘Peacock (rózsaszín nagyvirágú nyáriorgona)

Buddleja davidii ‘Peacock’, a rózsaszín nagyvirágú nyáriorgona, egy varázslatos lombhullató cserje, amely magával ragadó szépségével és különleges vonzerejével nyűgözi le a kert szerelmeseit. Ez az alacsony növekedésű díszcserje, 1,2-1,5 méter magasra növő, lándzsás, keskeny levelekkel rendelkezik, melyek zöld színükkel frissességet hoznak a környezetükbe.

Az igazi varázsa azonban a nagyon dekoratív, lilás rózsaszínű virágokban rejlik. Ezek a virágok nagy méretű fürtvirágzatokat alkotnak, és júliustól egészen az őszi fagyokig színesítik meg a kertet. A virágok édeskés illatukkal vonzzák a lepkéket, és ezzel tovább fokozzák a kert élővilágának gazdagságát.

A Buddleja davidii ‘Peacock’ a fény- és melegigényes jellege miatt a kert naposabb részeire ideális választás. Ez a cserje nemcsak látványos szoliterként mutat jól, hanem remekül illeszkedik magas növekedésű cserjecsoportok elé, vagy akár évelőágyásokba is. Rendkívül könnyen gondozható, csupán tavaszi visszametszésre van szüksége, így az évek során gyönyörű és virágzó kertet teremtve.

A Buddleja davidii ‘Peacock’ tehát nemcsak kertészetileg érdekes, de egyúttal élénkíti a kert színvilágát és vonzza a természet kis csodáit.

További információk

Tömeg 2 kg