Buddleja davidii ‘Empire Blue (kék virágú nyáriorgona) 2 L-es

2.500 Ft

Buddleja davidii ‘Empire Blue (kék virágú nyáriorgona)

Buddleja davidii ‘Empire Blue’, a kék virágú nyáriorgona, igazi ékkő lehet a kertben.

Méret: 40-60 cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Buddleja davidii ‘Empire Blue (kék virágú nyáriorgona)

Buddleja davidii ‘Empire Blue’, a kék virágú nyáriorgona, igazi ékkő lehet a kertben. Gyors növekedésű lombhullató cserje, amely 2-3 méteres magasságával és lenyűgöző kék virágaival lenyűgözi a kertész szívét. Annak érdekében, hogy mindig a legjobb formáját mutassa, tavasszal ajánlott visszametszeni a télen visszafagyott hajtásokat.

A lándzsás, keskeny levelek friss zöldje kiváló háttér a virágok vibráló színéhez. Az apró, illatos, kék virágok fürtvirágzatokat alkotnak, és júliustól egészen az őszi fagyokig folyamatosan nyílnak. A virágok nektárja vonzza a pillangókat és a méheket, így a kertet élettel és mozgással tölti meg, tovább fokozva a kert hangulatát.

A Buddleja davidii ‘Empire Blue’ a fény- és melegigényes jellege miatt a napfényes területekre ideális választás. Közepes vízigényű, de érdemes gondoskodni a jó tápanyagellátásról is, hogy a növény mindig egészséges és virágzó maradjon.

Szoliterként, csoportosan vagy akár nyíratlan sövényként is remekül mutat, így a kert különböző részein egyaránt élvezhetővé válik. A Buddleja davidii ‘Empire Blue’ egy igazi színpompás és élénkítő elem, amely széppé varázsolja a kertet és vonzza a kis repülő vendégeket.

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 40-60 cm