Agrosel Cherry Belle (hónapos retek150 szem)

350 Ft

Agrosel Cherry Belle

A hónapos retek egy gyorsan fejlődő zöldség, amely a nevéből adódóan mindössze 30 nap alatt kifejti ehető gumóját. Ezek a retek ideális választások a kertészek számára

3 készleten

Kategória:

Leírás

Agrosel Cherry Belle

A hónapos retek egy gyorsan fejlődő zöldség, amely a nevéből adódóan mindössze 30 nap alatt kifejti ehető gumóját. Ezek a retek ideális választások a kertészek számára, akik gyors eredményeket szeretnének látni.

A hónapos retek rendkívül rövid tenyészideje lehetővé teszi, hogy gyorsan élvezhesse friss és ropogós ízét.

A gumó kerek és fénylő piros színű, ami a kert színpompáját növeli. A pudvásodásnak való ellenállása révén a frissessége hosszú ideig megmarad.

A hónapos retek alkalmas mind fólia alatti, mind szabadföldi termesztésre. Rugalmasságának köszönhetően könnyen gondozható és gyorsan kifejlődik.

A hónapos retek ideális kerti kezdet lehet a gyorsan termő zöldségek kedvelőinek. Vetésüket követően rövid időn belül élvezheti a friss és zamatos gumókat. A hónapos retek tehát nem csak gyors eredményeket hoz a kertjében, hanem friss és ízletes kiegészítést is nyújt az étrendjéhez. Élvezze a kerti termesztés örömét és a friss zöldségek frissességét!