Abelia grandiflora ,Prostrata’ (fehér virágú tárnicslonc) 2 L-es

3.600 Ft

Abelia grandiflora ,Prostrata’ (fehér virágú tárnicslonc)

Az Abelia grandiflora ‘Prostrata’ egy alacsony termetű, terülő növény, amely alacsony, szögletes ágrendszerrel rendelkezik.

Méret: 20-30cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Elfogyott

Leírás

Abelia grandiflora ,Prostrata’ (fehér virágú tárnicslonc)

Az Abelia grandiflora ‘Prostrata’ egy alacsony termetű, terülő növény, amely alacsony, szögletes ágrendszerrel rendelkezik. A levelek aprók, oválisak, sötétzöldek és örökzöldek, így év közben szép látványt nyújtva. A növény elágazó növekedése és széles terülése miatt ideális talajtakarónak vagy díszítő borításnak is kiváló.

A leglátványosabb jellemzője a fehér virágzat, amely bőségesen borítja a növényt. A tavasztól őszig tartó virágzási időszakban a fehér virágok kis csoportokban helyezkednek el a hajtások végén, és enyhe illatukkal vonzzák a méheket és pillangókat a kertedbe.

Ezen kívül, az Abelia grandiflora ‘Prostrata‘ rendkívül könnyen kezelhető növény. Kevés gondoskodásra van szükség, és jól alkalmazkodik a változatos kerti körülményekhez. Napos vagy félárnyékos helyen is jól érzi magát, és a jó vízelvezetésű talajt részesíti előnyben.

Összességében az Abelia grandiflora ‘Prostrata’ egy rendkívül dekoratív és időjárásálló cserje, amely elegáns megjelenésével és könnyű gondozásával a kerted ékességévé válhat. Ha keresel egy szép és hosszan virágzó növényt, amely emellett még könnyen kezelhető is, akkor ez a tárnicslonc remek választás lehet.

 

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm