Abelia grandiflora ,Confetti’ (fehértarka levelű törpe tárnicslonc) 2L-es

4.900 Ft

Abelia grandiflora ,Confetti’ (fehértarka levelű törpe tárnicslonc)

Az Abelia grandiflora ‘Confetti’ egy rendkívül díszes és kompakt törpe tárnicslonc fajta, amelyet kifejezetten az élénk színű levelei miatt értékelnek.

Méret: 20-30cm

Kiszállítás: 5-10 munkanap

Szállítás: Mpl posta

Leírás

Abelia grandiflora ,Confetti’ (fehértarka levelű törpe tárnicslonc)

Az Abelia grandiflora ‘Confetti’ egy rendkívül díszes és kompakt törpe tárnicslonc fajta, amelyet kifejezetten az élénk színű levelei miatt értékelnek a kertészek és kerttervezők. Ez a növény egy kisebb növekedésű változat, de annál gazdagabb színű levelekkel rendelkezik.

A ‘Confetti’ jellegzetességei közé tartozik a színes levélmintázat, amely a növény egész évben szemet gyönyörködtetővé teszi. A levelek aprók, tojásdad alakúak, és élénkzöldek, sárgák és rózsaszínek elegyéből álló csíkokkal vannak díszítve. Ez a kontrasztos színkombináció igazi látványossá teszi a növényt, különösen akkor, amikor a napfény megvilágítja a leveleket.

A ‘Confetti’ virágzata hasonlóan szép, mint más tárnicsloncfajtáké. Bőségesen hozza a kis trombita alakú, fehér virágokat, amelyek a tavasztól őszig tartó időszakban jelennek meg. A virágok enyhe illatukkal vonzzák a kerti élőlényeket, és tovább fokozzák a növény dekoratív értékét.

Ez a törpe tárnicslonc is könnyen gondozható és jól alkalmazkodik a különböző kerti körülményekhez. Napos vagy félárnyékos helyeken egyaránt szépen fejlődik, és a jó vízelvezetésű talajt részesíti előnyben.

Az Abelia grandiflora ‘Confetti’ egy igazán vonzó választás lehet, ha egy színpompás és alacsony növényt keresel, amely érdekfeszítő megjelenésével hozzájárulhat kerted szépségéhez.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 20-30 cm